بیوگرافی پارک سی یئان

تعرفه تبلیغات در سایت

بیوگرافی پارک سی یئان

بیوگرافی پارک سی یئان

نام اصلی : پارک سی یئان / Park Si-yeon / 박시연
تاریخ تولد : 29 مارس 1979
محل تولد : بوسان . کره جنوبی
ملیت : کره جنوبی South Korea
حرفه : بازیگر . مدل
سال های فعالیت : 2000 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Family Actors Entertainment
همسر : .(Park Sang-hun (2011-2016

 

زندگینامه

پارک سی آن متولد 29 مارس 1979 یک بازیگر کره جنوبی است. او در سال 2000 به کنسرت دوشیزه کره پیوست و توانست از ان استفاده کند و اولین بازیگری خود را در چین در سال 2004 انجام دهد و در نقشهای جزئی در چندین نمایشگاه CCTV ظاهر شد. در سال 2005 پارک در نقش نخستین نقشش در نمایشنامه "دختر من" کره ای بازی کرد، گرچه در آن زمان او بیشتر دوست دختر اریک مون بازیگر و خواننده بود. او در سالهای بعد فیلمبرداری کرد و پارک با انتقاد شدید از مهارتهای بازیگری خود سر و کار داشت و در نهایت به عنوان بازیگر سریال های تلویزیونی مانند La Dolce Vita، House Coffee House و The Innocent Man و همچنین فیلم The Fox Family، عشق و عطر شناخته شد.


Television
2004      Feng Qiu Huang
2005      Han Xue Bao Ma
Lotus Lantern      2005
My Girl      2005
2006      Please Come Back, Soon-ae
Yeon Gaesomun      2006
Hyena      2006
2007      When Spring Comes
2008      On Air
La Dolce Vita      2008
2009      The Slingshot
2010      Drama Special "Red Candy"
Coffee House      2010
2011      The Greatest Love
2012      The Innocent Man
2014      The Greatest Marriage
2016      Fantastic

Filmography
2006     The Fox Famil
2007     Zigzag Love
A Love     2007
2008     Dachimawa Lee
Marine Boy     2008
2012     The Scent
2015     Last Knights

بیوگرافی پارک سی یئان

نویسنده : بازدید : 0 تاريخ : سه شنبه 21 فروردين 1397 ساعت: 17:16
برچسب‌ها :