بیوگرافی کنگ یه وان | بلاگ

بیوگرافی کنگ یه وان

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

بیوگرافی کنگ یه وان

بیوگرافی کنگ یه وان

نام اصلی : کنگ یه وان / 강예원 / Kim Ji-Eun
تاریخ تولد : 15 مارس 1980
محل تولد : سئول .کره جنوبی
تحصیلات : Hanyang University – Department of Music
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 2000 تاکنون
کمپانی : S.M. Culture & Contents

 

زندگینامه

کنگ یه وان متولد 15 مارس 1980 بازیگر کره ای است. او برای نقش Haeundae، Harmony و Quick شناخته شده است.کانگ یو وون یک خواننده ناشناس بود و از اواخر دوره ابتدایی، به عنوان یک سبرین، آموزش کلاسیک آواز را آغاز کرد. او در سال 2009 متولد شد و به دلیل ایجاد گره های آوازی که در خواندن داشت کار خود را به عنوان یک بازیگر در فیلم های درام ادامه داد. نقش کانگ در فیلم Haeundae مشکلات پیچیده صوتی او را تشدید کرد، به دلیل صحنه های زیادی که او باید فریاد بزند.

 

Filmography  
Addicted     2002
2007     Miracle on 1st Street     
2009     Haeundae     
2010     Harmony 
Hello Ghost     2010
2011     Quick     
2012     Ghost Sweepers    
2014     The Huntresses    
My Ordinary Love Story     2014
2015     Love Clinic    
2016     El Condor Pasa   
Insane     2016
Trick     2016
2017     Part-Time Spy    


Television series
2001     Honey Honey         
2002     Who's My Love         
Five Brothers and Sisters     2002
2003     Long Live Love          
2004     My 19 Year Old Sister-in-Law         
2012     One Thousandth Man        
2014     Bad Guys          
2016     Becky's Back    
2017     Man Who Dies t

...
نویسنده : بازدید : 2 تاريخ : پنجشنبه 23 فروردين 1397 ساعت: 22:06