بیوگرافی سونگ جونگ کی

تعرفه تبلیغات در سایت

بیوگرافی سونگ جونگ کی

بیوگرافی سونگ جونگ کی

نام اصلی : سونگ جونگ کی / 송중기 / Song Joong-ki
تاریخ تولد : 19 سپتامبر 1985
محل تولد : دونگ، دژجون .کره جنوبی
تحصیلات : Sungkyunkwan University
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2008 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Blossom Entertainment
همسر : Song Hye-kyoر(2017 حال)

 

زندگینامه

سونگ جونگ-کی متولد ۱۹ سپتامبر ۱۹۸۵ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی است.وی با ایفای نقش در سریال «رسوایی سونگ‌کیون‌کوان» و حضور در برنامهٔ «مرد دونده» به شهرت رسید. اوّلین حضور چشم‌گیر او در سال ۲۰۱۲، و در ملودرام «مرد بی‌گناه» بود. همچنین در فیلم موفّق «پسر گرگ‌نما» نیز به ایفای نقش پرداخته است.او در سال ۲۰۱۶ و پس از سپری کردن خدمت سربازی، با ایفای نقش در سریال «نسل خورشید»، به حرفهٔ خود بازگشت.

 

سنین جوانی و تحصیل
سونگ جونگ به اسکیت سرعت علاقه زیادی دارد و در سنین نوجوانی در مسابقات بسیاری شرکت کرده استاو در آخرین مسابقه اش برای نمایش اسکیت بازان ملی در سریال تلویزیونی Triple دچار جراحت شد. که او را مجبور کرد در اولین سال تحصیل در دبیرستان ورزش را ترک کند. او در تحصیلاتش ادر دبیرستان فوق العاده بود و در مجموع 400 امتیاز در آزمون ورودی کالج ملی خود 380 امتیاز کسب کرد و پذیرش دانشگاه Sungkyunkwan را پذیرفت.  در حالی که در سئول آمادگی آزمون ورودی را داشت.

 

Filmography
2008     A Frozen Flower     
2009     Five Senses of Eros   
The Case of Itaewon Homicide    2009
2010     Hearty Paws 2     
2011     Penny Pinchers     
2012     Pengi and Sommi  
The Grand Heist     2012
A Werewolf Boy     2012
2017     The Battleship Island    


Television series
2007     Get Karl! Oh Soo-jung     
2008     Love Racing     
My Precious You     2008
2009     Triple     
My Fair Lady     2009
Will It Snow for Christmas?     2009 
2010     OB & GY     
Sungkyunkwan Scandal     2010
2011     Deep Rooted Tree    
2012     The Innocent Man     
2016     Descendants of the Sun    
The Sound of Your Heart     2016
2017     Man to Man    

لایه جدید...
نویسنده : بازدید : 0 تاريخ : دوشنبه 27 فروردين 1397 ساعت: 21:58
برچسب‌ها :