بیوگرافی کسری خدیور

ساخت وبلاگ

بیوگرافی کسری خدیور

کسری خدیور متولد ۲۶ مهر ۱۳۷۲ در تهران است و اصلیتی کرمانشاهی دارد و در یک خوانواده ی هنرمند و آشنا با موسیقی پرورش یافت. او ۳ خواهر دارد که همگی نوازنده ی موسیقی هستند و مادرش هم کار موسیقی و نوازندگی انجام می دهد. پدر کسری در سال ۱۳۸۰ طی یک حادثه ی رانندگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

کسری خدیور جوان ترین نابغه ی موسیقی ایران که از سنین کودکی موفق به اخذ مدارک استادی و تدریس موسیقی و از سن ۱۰ سالگی مشغول به تدریس موسیقی ( آهنگسـازی ، تاریخ موسیقی ایران ، تاریخ موسیقی جهـــان ، کـمانچه ، ردیف موسیقی ایران ، کمانچه – گرایش به موسیقی تمام اقوام کـشـور ، ویولـن ایـرانی ویـولـن کلاسیک و گرایش به شاخه های مختلف موسیقی های ملل ، سُلفژ ، تـئـوری موسیقی ، هارمونی از دوره های رنسانس تا دوره ی مدرن و برخی از ساز های دیگر) می باشد.در حال حاضر مشغول به تدریس در محفل کلاسهای ویولن و کـمانچه می باشد.

زندگی

کسری که مهربانی و خاکی بودن از ویژگی های آشکارش است عناوین و افتخاراتی را در سنین پایین به دست آورد که تصورش برای همه ی ما سخت است.

او را به عنوان تنها کسی که در سیزدهمین جشنواره ی خوارزمی به موسیقی روی آورد و بانی زایش هنر اول(موسیقی)در جشنواره ی خوارزمی بود می توان شناخت.خدیور در سال ۱۳۸۱ و در زمانی که تنها ۹ سال داشت برنده ی جشنواره ی جوان شد و ار آن پس لقب نابغه ی جوان موسیقی ایران را به خود گرفت.شاید که نه حتماً شگفت زده می شوید وقتی بدانید نوازنده ی ویولن خواننده ی محبوبتان کسی بوده که در سن پایین ۱۱ سالگی در در زمینه ی آهنگسازی نوجوانان در صدا و سیمای کل کشور نفر اول شد و جوان ترین آهنگساز صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بود.

نابغه ی جوان موسیقی ایران در همین سن با داشتن ۶ کارت استادی مشغول به تدریس ویولن،کمانچه،پیانو و اکثر سازهای سنتی و مبانی آهنگسازی شد.

کسری در سال ۸۴ و همزمان با آغاز به کار خود در زمینه ی موسیقی فیلم، در جشنواره ی بین المللی فجر،رهبر ارکستر منتخب ایران شد و همین امر سبب شد تا او موفق به کسب بورس تحصیلی از کشور های فرانسه،استرالیا و البته اتریش شود.ولی وطن پرستی و عشق به مردم کسری را وسوسه نکرد و تنها جواب کسری به این بورسیه های تحصیلی این بود:تا آخرین نفس هایم در ایران می مانم و به ملتم خدمت می کنم.

کسری از دوم راهنمایی مشغول به تحصیل در هنرستان عالی موسیقی ایران شد که از همان سال تا مقطع دانشگاه همزمان با تحصیل،به تدریس موسیقی نیز می پرداخت.ویولونیست جوان گروه شوک به جز موسقیی تحصیلات دانشگاهی ندارد و معتقد است کسانی که موسیقی کار می کنند یا در کنار شغل و تحصیلاتشان به موسیقی نیز می پر دازند یا مثل او تمام کار و شغل و علاقه و تحصیلاتشان در راه موسیقی صرف می کنند.

کسری در سن ۱۵ سالگی فعالیت حرفه ای خود را به طور جدی به کنسرت های موسیقی برده و در ارکسترهای سنتی ایرانی و پاپ و ارکسترال های سمفونیک فعالیت کرده.طی این فعالیت ها خدیور با خوانندگانی مثل؛سالار عقیلی-سینا سرلک-حمیدرضا نوربخش-استاد اکبر گلپایگانی و …در زمینه ی سنتی همکاری کرده و دربخش پاپ هم با خوانندگانی همچون؛بابک جهانبخش-مازیار فلاحی-علی لهراسبی-علی اصحابی-مرتضی پاشایی-روزبه نعمت اللهی-احسان خواجه امیری-ریزار(محمدرضا گلزار) کارهایی انجام داد او تکنواز کنسرت های ارکستر ملل و ارکستر آکادمیک نیز بوده است.

کسری خدیور اکنون رییس شورای عالی موسیقی انجمن هنرمندان جوان کشور و اهنگساز فرهنگستان ملی هنر بوده و نکتهی جالب در مورد کسری این است که او در چند ماه آینده نوازندگی را با همه ی این عناوین رنگارنگ و موفقیت ترک خواهد کرد و به خوانندگی برای مردمش روی خواهد آورد.شعارش هم در راه خوانندگی این است:”مردم ما در موسیقی لیاقت بیشتر از اینها را دارند…”

علاقه ی کسری به ایران و ایرانی در نامی که برای آلبومش انتخاب کرد هم نمایان است:**مردم من**.آلبوم مردم من با صدای کسری خدیور که با کمک های فرزاد فرزین عزیز هم ساخته شده،مراحل نهایی ساخت خود را هم به سر برده و لازم به ذکر است که این آلبوم با بالا ترین کیفیت ممکن در ایران ضبط شده و تنها یه گام برای انتشار آن باقیست،و آن هم زمانی مناسب برای پخش در بازار است.کسری که به گفته ی خودش در زمان خوانندگی حتما فرزاد را در کنار خود خواهد داشت یک تک آهنگ هم با صدای خودش در اینترنت منتشر کرده به نام “نفس” (ترانه:جواید حوان_ملودی:کسری خدیور)که استقبال خوبی از آن شد و در آلبوم مردم من هم ریمیکسی از این قطعه خواهید شنید.

مصاحبه

چه چیزی باعث شد شما وارد دنیای موسیقی بشوید؟

سختی زندگی شخصی و نیاز به در آمد و من در سنین کودکی تنها کاری که می توانستم انجام بدهم همین بود.

از شروع فعالیتتون با چه کسانی همکاری داشته اید؟

عبدالحسین مختاباد،عبد الرسول کار گشا، سینا سرلک، حمید خزایی، سالار عقیلی،استاد اکبر گلپلیگانی (سنتی)

مازیار فلاحی، محمدرضا گلزار، روزبه نعمت الهی، علی اصحابی، فرزاد فرزین، علی لهراسبی (پاپ)

جوایزی که تا حالا که بدست آوردید؟

بالای ۱۰۰۰ لوح تقدیر گرفتم که همه را زدم به دیوار اتاقم، از چند تا از آن ها که می تونم نام ببرم جشنواره فجر ارکسترم منتخب شد، ویولون و کمانچه و آهنگ سازی در ایران اول شدم و در جشنواره خوارزمی توانستم موزیک را وارد این جشنواره بکنم.

به نظر خودتون اگر وارد دنیای موسیقی نمی شدید، چه کاره می شدید؟

اگر وارد دنیایی موسیقی نمی شدم ورزشکار می شدم و به نظر من موفقیت هایی که بدست آوردم در رشته های دیگر بدست نمی آوردم و خدا هر کسی را برای موسیقی ساخته و من برای موسیقی ساخته شده ام.

در حال حاضر به غیر از فعالیت درموسیقی چه کار می کنید؟

نود و نه درصد فکرم موسیقی و آلبومی هست که روی آن کار می کنم و و با کسانی که با آن ها در حال همکاری هستم

از همکاری و آشنائی با علی لهراسبی و فرزاد فرزین بگویید؟

با فرزاد فرزین از کنسرت ۲۶ اسفند ۹۰ آشنا شدم و به تازگی هم برای کنسرت علی لهراسبی رفتم و با کنسرت فرزاد فرزین تداخل پیدا کرد و در کنسرت فرزاد فرزین موقتا جایگزین آوردند و بعد از ماه رمضان با فرزاد فرزین شرع به کار می کنم و در حال حاضر با علی لهراسبی و فرزاد فرزین کار میکنم.

وضعیت فعلی موسیقی کشور را چطور ارزیابی می کنید؟

سال ها است چرخ موسیقی کشور تکانی نخورده و کسی باید باشد و چرخ موسیقی کشور را تکانی بدهد و من همه ی تلاشم را می کنم آن یک نفر من باشم.

دوست دارید با چه کسانی همکاری داشته باشید؟

من در حال حاضر با نفرات اول موسیقی پاپ همکاری دارم و بزرگانی که در ایران نیستند و دوست دارم با آن ها همکاری داشته باشم.

فکر می کنید موفقیتی که بدست آوردید به خاطر چیه؟

به خاطر شرایط زندگی این کار را باید انجام می دادم و پیشنهادی که در بچه گی به من شد و به خاطر هدفی که داشتم و و همیشه به دنبال هدفم رفتم.

واکنش و برخورد دیگران نسبت به شما که به این موفقیت های بزرگ رسیده چیه؟

متاسفانه کسانی هستند که افراد موفق را را از صحنه خارج کنند اما من همه ی تلاشم را می کنم تا در موسیقی بمانم.

یک سوال هم بصورت تریبون آزاد، هرچه می خواهد دل تنگت بگو؟

متاسفانه در جامعه ی جهان سوم به جای اینکه کاری کنند موسیقی پاپ حرف اول را بزند کاری می کنند دیگران را پایین بکشند و خودشان را جایگزین کنند، اما من تمام تلاشم را می کنم که موسیقی ایران موفق باشد.

عکس دوران کودکی کسری خدیور

http://biographyha.com/wp-content/uploads/2014/05/Kasra-Khadivar-biographya-com-1.jpg

بیوگرافی بوگرا گولسوی...
ما را در سایت بیوگرافی بوگرا گولسوی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbiokade8 بازدید : 331 تاريخ : شنبه 30 تير 1397 ساعت: 9:52