بیوگرافی مین هیو رین | بلاگ

بیوگرافی مین هیو رین

تعرفه تبلیغات در سایت

بیوگرافی مین هیو رین

نام اصلی : جونگ ایون ران Jung Eun-ran
نام مستعار : مین هیو رین Min Hyo-rin
تاریخ تولد : 5 فوریه 1986 (30 سال)
محل تولد : Daegu, South Korea
حرفه : بازیگر . خواننده
سال های فعالیت : 2006 تاکنون
کمپانی : JYP Entertainment

زندگینامه

یونگ یون-RAN (متولد 5 فوریه 1986)، که با نام مستعار هیو رین شناخته شده است، یک بازیگر، مدل و خواننده کره جنوبی است.

Filmography
2011 Age of Milk
Sunny 2011
2012 The Grand Heist
A Millionaire on the Run 2012
2015 Twenty


Television drama
2009 Triple
2010 Dr. Champ
2011 Romance Town
2015 Persevere, Goo Hae Ra

...
نویسنده : بازدید : 0 تاريخ : سه شنبه 9 مرداد 1397 ساعت: 4:20