بیوگرافی کیم دو جین

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

بیوگرافی, کیم دو جین

 بیوگرافی, کیم دو جین

نام اصلی : کیم دو جین / Kim Do-jin / 김도진
نام هنری : وون بین / Won Bin / 원빈
تاریخ تولد : 10 نوامبر 1977
محل تولد : شهرستان جئونگسئون .استان گانگوون
ملیت : کره جنوبی South Korean 
تحصیلات : Yong-In University – Department of Film
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 1997 تاکنون
کمپانی اسپانسر : Eden 9
همسر : Lee Na-young (ا2015 حال)
فرزندان : 1

زندگینامه

وون بین با نام اصلی کیم دو-جین متولد ۱۰ نوامبر ۱۹۷۷ بازیگر اهل کرهٔ جنوبی می‌باشد.وی پس از ایفای نقش در سریال «پاییز در قلب من» در سال ۲۰۰۰، به محبوبیّت چشم‌گیری دست یافت و سپس در فیلم‌های «ته‌گوکی»، «مادر» و «مردی از هیچ‌کجا» به ایفای نقش پرداخت.

Filmography
1998 Saturday, 2:00 Pm 
2001 Guns & Talks 
2004 Taegukgi 
My Brother 2004
2009 Mother 
2010 The Man from Nowhere


Television series
1997 Propose 
1998 Ready Go
1999 Jump 
2000 Kwangki 
2000 Drama City -Small Station 
Tough Guy's Love 2000
Autumn in My Heart 2001
2002 Friends

...
نویسنده : بازدید : 5 تاريخ : يکشنبه 11 آذر 1397 ساعت: 1:34

close
تبلیغات در اینترنت