بیوگرافی حسن رضیانی

ساخت وبلاگ

بیوگرافی حسن رضیانی

حسن رضیانی

سید حسن رضیانی (متولد ۱۳۱۰ در مشهد - ۶ شهریور ۱۳۹۳) از بازیگران پیشکسوت تئاتر و سینمای ایران بود. بیشترِ شهرت وی به دلیل ایفای نقش عین‌الله باقرزاده در مجموعه فیلم‌های صمد به کارگردانی پرویز صیاد است.رضیانی برای آخرین بار در سریال‌های عمارت فرنگی و پدرخوانده از محمدرضا ورزی به ایفای نقش پرداخت.

نام اصلی : سید حسن رضیانی

زمینه فعالیت :  بازیگر

تولد : ۱۳۱۰ – مشهد

مرگ : پنجشنبه، ۶ شهریور ۱۳۹۳ – تهران

محل زندگی : تهران

ملیت : ایرانی

پیشه : بازیگر سینما و تئاتر

سال‌های فعالیت : ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۷ – یک فیلم در سال ۱۳۸۳

مدرک تحصیلی : فوق دیپلم

تأثیرپذیرفته (‌ها) : مهدی رئیس فیروز

زندگی‌

در سال ۱۳۱۰ در شهر مشهد متولد شد. دوران دبیرستان را در آنجا سپری کرد و در رشته تئاتر و فن بیان از هنرستان عالی تهران فارغ‌التحصیل شد. به گفته خود از سن ده سالگی به ایفای نقش در تئاتر پرداخت و در سال‌های بین ۱۳۳۱ و ۱۳۳۴ در برنامه طنز رادیویی شما و رادیو همکاری داشته‌است. چند سالی هم به عنوان استاد در مدرسه عالی دختران ایران در ونک به ۲۵۰۰ نفر فن بیان تدریس کرد. او از سن ده سالگی وارد کار تئاتر شد و کار سینما را با مهدی رئیس فیروز در سال ۱۳۳۸ با فیلم «فرشته وحشی» شروع کرد. وی بخاطر ایفای نقش عین الله باقرزاده در مجموعه صمد محبوبیت فراوان یافته بود.

او بیش از ۵۰ فیلم سینمایی در کارنامه خود دارد. او با مرحوم پرویز فنی زاده و هنرمندانی دیگر نظیر محمدعلی کشاورز، اسماعیل شنگله، جمشید لایق، رضا کرم رضایی هم دوره بود. از جمله کارهای او بعد از انقلاب می توان به فیلم های «خارج از محدوده»،‌ «مدرک جرم»، «زائر غریب»، «سرحد»، «سفرخوش»، «عشق سیزدهم»، «وصلتی دوباره» اشاره کرد. او در مجموعه های تلویزیونی دیگری مانند «ببخشید» (کرم رضایی)، «یاد و یادگار» (مهدی علی احمدی)، «برگ سبز و ماجراهای کلید» (محمد اوزی و عباس نصرتی)، «دایره تردید» (امیر قویدل) نیز همکاری داشته است. او دو سال پیش نیز همسر خود را از دست داده بود.

رضیانی:حسادت در سینمای امروز زیاد است

او در یکی از آخرین مصاحبه هایش درباره عدم استقبال خوب  و مستمر مردم از فیلمهای حال حاضر و کم رونقی فیلمها گفته بود:دلیلش نبود صمیمیت بین هنرپیشه هاست. همه تقریبا برای همدیگر می زنند و دشمن همدیگر هستند.ناگفته نماند حسادت در سینمای امروز زیاد است و اصلا این را نمی پسندم.من نارضایتی از سینمای آن موقع و امروز ندارم ولی به هر حال صمیمیتی که آن موقع بود امروز نمی بینم. وقتی آدم وارد کادر سینمای امروز می شود، بغض می کند، همه با یک نظر دیگر به آدم نگاه می کنند، ولی آن موقع خیلی راحت حرفمان را می زدیم. الان هم وقتی یادی از گذشته می شود ، برای من آن گذشته ها بسیار شیرین هست و چه زود مثل برق گذشت. هم خوب بود و هم زود سپری شد.

او در بخش دیگری ایز این گفت وگو افزوده بود:من با تمام هنرمندانی که در گذشته کار کردم تقریبا در تماس هستم و همه شان را دوست دارم ولی محمود بهرامی – این گفتگو قبل از درگذشت زنده یاد محمود بهرامی بود – در دل من جایگاه ویژه ای دارد و همیشه با هم در تماس هستم.

هنرمندان امروز با استعداد و پر انرژی هستند پیداست که به این کار عشق می ورزند و از همه مهمتر باسواد هستند و برای هنرمندان امروز ارزش قائلم. البته امیدوارم به همدیگر حسادت نکنند چون این مسئله واقعا کشنده هست. تنها صحبت من با کسانی که می خواهند وارد این کار شوند این است که باید تحصیلات سینمایی را داشته باشند. آرزوی من موفقیت و توفق همه کسانی است که به سینما علاقه دارند. تشویقشان می کنم، عاشقشان هستم و دوستشان می دارم. اگر راهنمایی در ذهن داشته باشم با صمیمیت به آنها منتقل می کنم. بعضی وقت ها آدم باید حرفش را بزند و بعد ها وقتی ما نیستیم شاید حرف من قفل بسته ای را باز کند.

درگذشت

حسن رضیانی طی دو سال آخر عمر خود از بیماری آلزایمر رنج می برد و از ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ به دلیل عفونت ریوی در بخش آی‌سی‌یوی بیمارستان تهران‌پارس بستری بود و سرانجام در صبح روز پنجشنبه، ۶ شهریور ۱۳۹۳، پس از ۷۰ روز بستری به علت ایست قلبی در سن ۸۳ سالگی درگذشت.

فیلم شناسی

    انتخاب (۱۳۸۳)
جدا افتاده (۱۳۸۳)
بله برون (۱۳۸۲)
سرحد (۱۳۷۵)
خارج از محدوده (۱۳۶۶)
مدرک جرم (۱۳۶۴)
قادر (۱۳۵۵)
اسلحه (۱۳۵۴)
تیرانداز (۱۳۵۴)
دختر نگو، بلا بگو (۱۳۵۴)
دفاع از ناموس (۱۳۵۴)
صمد خوشبخت می‌شود (۱۳۵۴)
فرار از حجله (۱۳۵۴)
صمد آرتیست می‌شود (۱۳۵۳)
عروس پابرهنه (۱۳۵۳)
تنگنا (۱۳۵۲)
شرور (۱۳۵۲)
صمد به مدرسه می‌رود (۱۳۵۲)
عروس و مادر شوهر (۱۳۵۲)
غریب (۱۳۵۲)
خر دجال (۱۳۵۱)
صمد و سامی، لیلا و لی‌لی (۱۳۵۱)
فدایی (۱۳۵۱)
قایقرانان (۱۳۵۱)
کافر (۱۳۵۱)
میخک سفید (۱۳۵۱)
نواب (۱۳۵۱)
دلقک‌ها (۱۳۵۰)
صمد و قالیچه حضرت سلیمان (۱۳۵۰)
ماه پیشونی (۱۳۵۰)
یک چمدان سکس (۱۳۵۰)
پنجره (۱۳۴۹)
حسن کچل (۱۳۴۹)
دو دل و یک دلبر (۱۳۴۸)
شهر فرنگ (۱۳۴۶)
حاتم طائی (۱۳۴۵)
با معرفت‌ها (۱۳۴۲)
خانم عوضی گرفتین (۱۳۴۰)
گلی در شوره‌زار (۱۳۴۰)
افسانه شمال (۱۳۳۸)
فرشته وحشی (۱۳۳۸)

عکس حسن رضیانی

حسن رضیانی

بیوگرافی و عکس حسن رضیانی

حسن رضیانی

زندگینامه حسن رضیانی

حسن رضیانی

عکسهای قدیمی مرحوم حسن رضیانی

حسن رضیانی

تصاویر مرحوم حسن رضیانی بازیگر تلویزیون

حسن رضیانی

بیوگرافی بوگرا گولسوی...
ما را در سایت بیوگرافی بوگرا گولسوی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbiokade8 بازدید : 143 تاريخ : پنجشنبه 7 دی 1396 ساعت: 0:41